ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ, της Μαρίας Παπαδάκου

Print Friendly
Share
Μαρία Παπαδάκου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Και ενώ το καλοκαίρι ουσιαστικά για τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειες τους τελείωσε και η δυνατότητα για μια μικρή απόδραση δεν υπάρχει παρά μόνο σε μερικές περιπτώσεις. Η μοναδική διέξοδος και διασκέδαση για τους μικρούς μας δημότες, είναι οι Παιδικές Χαρές που μπορούν να παίξουν άνετα. Όμως στον δήμο μας, αυτό μοιάζει με ουτοπία. Κάτι που για άλλους δήμους θεωρείται δεδομένο.

Οι παιδικές χαρές εξακολουθούν να είναι κλειστές εκτός από δύο, τρείς σέ όλον τον δήμο και η πρόσβαση των παιδιών είναι ακόμα απαγορευμένη, παρά τις ανακοινώσεις πριν λίγους μήνες για εγκρίσεις, πιστοποιήσεις και άνοιγμα.

Απούσα η δημοτική αρχή για άλλη μία φορά. Δεν έχουν και δεν είχαν καμία διάθεση εδώ και τέσσερα χρόνια που είναι κλειστές, βουβές και εξαθλιωμένες να δώσουν μία λύση. Άραγε δεν έχουν παιδιά, εγγόνια, ανίψια, που έχουν ανάγκη να παίξουν και να διασκεδάσουν; Τα παιδιά μας στερήθηκαν πολλά λόγω της πανδημίας. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να τους στερούν έναν χώρο δικό τους.

Η δημοτική αρχή επιμένει στο να μη δίνει μια διέξοδο τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς. Και το δούλεμα από τους ίδιους και τις γνωστές εφημερίδες -γραφεία τύπου, καλά κρατεί. Δεν πρέπει να τους επιτρέπουμε να αδιαφορούν συνέχεια για τόσο ουσιαστικά θέματα. Είναι η δουλειά τους, είναι ευθύνη τους.

Είναι καιρός να μάθουμε τι αξίζουμε και τι πρέπει να διεκδικούμε. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να είναι δεδομένα σε έναν δήμο.

Είναι καιρός να αλλάξουμε αυτήν την αλαζονεία των «δεν κάνω απολύτως τίποτα και παρουσιάζω το μηδέν ως θαύμα και να μου λέτε κι ευχαριστώ».

Είναι καιρός να μάθουμε πως πρέπει να είναι η ζωή στην πόλη μας και πόσο πολύ χρειάζεται μια αλλαγή.

Η ώρα είναι τώρα….»ΌΛΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ»

Ψηφίζουμε την παράταξη «Δυνατή πόλη» και τον υπ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ !!!!