ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ

Print Friendly
Share

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Υπηρέτησα την πόλη μας, την Αγία Βαρβάρα, από διάφορες θέσεις ευθύνης και τα  τελευταία 9 χρόνια ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».
Κατέβαλα κάθε προσπάθεια να ανταποκριθώ στο ρόλο που μου αναθέσατε.

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» διεκδικεί την ψήφο σας, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό κ. Νίκο Πιερακέα και με ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από 63 αξιόλογα, νέα και δυναμικά πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας.

Παρέβλεψα το προσωπικό μου έργο, τον εγωϊσμό και τις φιλοδοξίες μου και παρέδωσα την σκυτάλη σε νέα γενιά ανθρώπων.  Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να πάρουν τα ινία της πόλης στα χέρια τους και να δραστηριοποιηθούν καινούργιες δυνάμεις που έχουν όραμα, διάθεση και ικανότητες να προσφέρουν στους ανθρώπους της πόλη μας.

Είναι μια συνειδητή επιλογή. Δεν είναι φυγομαχία. Επιθυμώ να συμβάλω στην ενίσχυση και την επιτυχία των στόχων του συνδυασμού και στην ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ στην πόλη μας.

Για το λόγο αυτό στις εκλογές του Οκτώβρη θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού.   

Επί 30 χρόνια εναλλάσσονται σε ρόλους και παρατάξεις τα ίδια πρόσωπα. Αυτοί  διαχειρίζονται τις τύχες της πόλης μας λες και δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι και ικανοί δημότες να προσφέρουν.     

Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτή η κατάσταση.  Ήρθε ή ώρα να ανοίξει ο δρόμος και να βγει στο προσκήνιο κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης αλλά το κλειστό κύκλωμα των ανθρώπων που την διοικεί  δεν του το επιτρέπει.  

Συνδημότες – Συνδημότισσες

Καλώ τους φίλους και τις φίλες, κάθε αδέσμευτη και ανεξάρτητη φωνή, κάθε δημότη που πιστεύει στην ανάγκη αλλαγής,  να συμπορευτεί με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ και τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ και να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αλλάξουν την πόλη.

Για να σταματήσει η τοξικότητα και ο διχαστικός λόγος. Για να σταματήσει το κλειστό σύστημα εξουσίας και η οικογενειοκρατία.

Για να απελευθερωθούν νέες δημιουργικές δυνάμεις. Για να έχουν δικαίωμα στο όνειρο της δημιουργίας νέα και αξιόλογα πρόσωπα που διαθέτει η πόλη μας.

Να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της πόλης άνθρωποι που θα υλοποιήσουν  έργο και πρόγραμμα προς όφελος των δημοτών.

Γιάγκας Μιχάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Αγία Βαρβάρα 1 Σεπτεμβρίου 2023