ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ.

Print Friendly
Share

dp

Παραμένουν Αμετανόητοι και Επικίνδυνοι. Η επιστολή Βόσσου στην «Προοδευτική» για τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης-1-2022 αναφέρει κατά λέξη: «Βρέθηκαν δύο άκυρα ψηφοδέλτια, ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ».

Έτσι αξιολογεί ο πρόεδρος του Δ.Σ τη χυδαία και βρώμικη συμπεριφορά των δύο δημοτικών συμβούλων με τα σεξιστικά σκίτσα. Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, η ουσιαστική κάλυψη των ανήθικων ενεργειών από σύσσωμη τη δημοτική αρχή. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Αυτός είναι ο κώδικας Αξιών τους. Δεν αξίζει στη πόλη μας αυτή η διοίκηση.

Επίσης ο κ. Βόσσος στην ίδια επιστολή προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες, για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην παράταξή μας και στον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Γιάγκα. Πιστεύουν – είτε από ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα – ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, και εμείς απλώς να παρατηρούμε, χωρίς να αντιδρούμε.

Τρανταχτό παράδειγμα η «εκλογή» εκπροσώπων της παράταξης Μίχου στην Οικονομική επιτροπή. Μετά την ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψήφων, ο πρόεδρος ανακοινώνει το αποτέλεσμα. Εκλέγονται, λέει, κατά σειρά, οι κ.κ Π. Περάκης και Δ. Κλειτσής, ως τακτικά μέλη και οι Β. Βόσσος και Α. Φέγγη, ως αναπληρωματικά.

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετούσε τους σχεδιασμούς του Μίχου. Για το λόγο αυτό, «βάλανε» τον κ. Περάκη να παραιτηθεί. Μετά την παραίτηση ο κ. Βόσσος ανακοινώνει τον εαυτό του, ως τακτικό μέλος και την κ. Φέγγη, ως αναπληρωματικό.

Τους επισημάναμε ότι αυθαιρετούν γιατί δεν προβλέπεται από το νόμο τέτοια διαδικασία. Δεν μπορεί να υποβληθεί παραίτηση στην παρούσα φάση. Θορυβούνται. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν τη διαδικασία εκλογής μελών στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Στο μεταξύ, Μίχος και γενικός γραμματέας «επεξεργάζονται» τα ψηφοδέλτια της οικονομικής επιτροπής. Επισημαίνουμε ότι στο πάνελ δεν βρίσκεται, όπως θα έπρεπε, το νέο προεδρείο, αλλά ο κος Βόσσος, ο δήμαρχος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου.

Ξαφνικά σταματάει η ψηφοφορία για την Επιτροπή Ποιότητας ζωής και ο κ. Βόσσος ανακοινώνει ένα νέο (Τρίτο, 3ο ) αποτέλεσμα για την Οικονομική Επιτροπή. «Εκλέγουν» πλέον οριστικά τον κ. Κλειτσή και τη κ. Φέγγη, ως τακτικά και τον κ. Περάκη και τον κ. Βόσσο, ως αναπληρωματικά μέλη.

Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μίχου. Χωρίς αρχές, Χωρίς κανόνες. Χωρίς σεβασμό σε νόμους και ανθρώπους. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ.

Αντιδράσαμε στις μεθοδεύσεις και απειληθήκαμε, μέχρι και με ξύλο. Νομίζουν ότι έτσι θα φοβηθούμε και θα κλείσουμε το στόμα. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα έλθει η ώρα απόδοσης ευθυνών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-1-2022