Οι Υποψήφιοι

 

Αννίσας Ιωάννης - Χρήστος

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΉΣ
Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών ως Διαμεσολαβητής. Είναι πρόεδρος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης «DROM - Δομή Στήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Διαχείρισης Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων». Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 2009, ως ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Αλληλεγγύης. Έχει στο ενεργητικό του πολλές ακτιβιστικές δράσεις. Είναι υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης στην Τοπική  Οργάνωση ΚΙΝΑΛ Αγίας Βαρβάρας. Πρόσφατα εξελέγη Γενικός Γραμματέας στον Πανελλήνιο Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων Αθιγγάνων.

 

Βασιλακοπούλου Ελευθερία

ΕΙΣΗΓΉΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΡΦΟΡΙΚΉΣ
 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, κόρη του Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου και της Ευαγγελίας Γουλοπούλου. Είναι παντρεμένη από το 2000 με τον Τηγάνη Κωνσταντίνο, ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων και έχει ένα παιδί καρδιάς. Σπούδασε αρχικά Αγγλικά και έπειτα ασχολήθηκε με υπολογιστές από όπου κατέχει και τον τίτλο της Εισηγήτριας Πληροφορικής. Η μεγάλη αγάπη για τους υπολογιστές την οδήγησε σε ανώτερες σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πληροφορικής της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

 

Βεντούρης Κωνσταντίνος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ MARKETING & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 Ο πατέρας του Ιωάννης, ήταν δημοτικός υπάλληλος στον  Δήμο Αθηναίων και καταγόταν από την Κίμωλο των Κυκλάδων. Η μητέρα του, Δέσποινα είναι συνταξιούχος, κατάγεται από το Μπαμπαλιό Αιτωλοακαρνανίας και έχει ποντιακές ρίζες. Έχει μια μικρότερη αδελφή την Ευσαΐα. Είναι παντρεμένος με τη Ροδιά Βεντούρη, Υπαξιωματικό του Λιμενικού Σώματος και έχουν δυο παιδιά, 10 και 7 ετών. Είναι απόφοιτος του Ελληνόφωνου Κολλεγίου ΞΥΝΗ (Κ.Ε.Α.Σ ΞΥΝΗ) στην Διοίκηση  Επιχειρήσεων με ειδίκευση στον τομέα του Marketing. Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Marketing & Διαφήμισης και από το φθινόπωρο του 1990 διατηρεί τη δική του ατομική επιχείρηση “Lead Marketing-Advertising Editions”, με πελάτες που την εμπιστεύονται από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της μέχρι σήμερα.

 

Γκουτσούλας Αλέξης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι Διπλωματούχος Προπονητής UEFA C με ειδικότητα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Πρώην Ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ και του ΚΕΡΑΥΝΟY ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Είναι προπονητής στις Ακαδημίες της ΑΠΕ”ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”.

 

Γονή Διατσέντα  (Έντα)

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Σπούδασε ιατρική στη BOLOGNA. Εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία και κλινικές, όπως το Νοσοκομείο ΝΙΚΑΙΑΣ, Καρδίτσας, Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ. Συνεργάστηκε με τα νοσοκομεία  ΠΑΙΔΩΝ, ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.  Διετέλεσε παιδίατρος στους παιδικούς σταθμούς της πόλης  για περίπου μια 10ετία. Εδώ και  χρόνια διατηρεί ιατρείο στην πόλη.

 

Δεδεγκίκας Βασίλειος

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Marketing και Επιχειρησιακής Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Διοίκησης Οικονομικών της Υγείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Διατελεί Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού Λογιστηρίου & Ελέγχου ΝΠΔΔ του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες και είναι κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής και Κλασσικού Τραγουδιού (Τενόρος), εμπλουτίζοντας τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης. Έψελνε στη Μητρόπολη Αθηνών και παράλληλα συμμετείχε ως πρώτος τενόρος με την Εθνική Λυρική Σκηνή σε Διεθνείς παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών.

 

Καμπούρογλου Ειρήνη - Χριστίνα (Ρένα)

ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
 
Γεννήθηκε το 1995 και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Το 2013 μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Γεωγραφίας από όπου και προσφάτως αποφοίτησε. Κατά τη  διάρκεια της φοίτησης της στο Πανεπιστήμιο ασχολήθηκε με τα φοιτητικά δρώμενα και είχε την τιμή να διατελέσει δυο φορές Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Γεωγραφίας «Πιττακός». Αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εργάζεται στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο που διατηρεί μαζί με τη μητέρα της, στο Μοσχάτο.

 

Καρατζά Δέσποινα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
 

Εργάζεται  στη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ως Ιδιώτης Μεταφράστρια  Αγγλικών και Ολλανδικών εγγράφων για τις ανάγκες Υπουργείων καθώς και του κοινού. Επίσης καλύπτει  και ανάγκες διερμηνείας.

 

Κεφηρίδης Χρήστος

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι απόφοιτος γενικού λυκείου και πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής ΟΑΕΔ Πειραιά. Είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε θέματα πολιτισμού και είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας.

 

Κοντοδίου Μαρία

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Γεννήθηκε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι κόρη του Γιάννη και της Τασίας Κοντοδιού. Εδώ στην Αγία Βαρβάρα μεγάλωσε, πήγε σχολείο και έκτισε τη ζωή της. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ανάπτυξη πωλήσεων διεθνούς ασφαλιστικής εταιρίας.

 

Κουρκουμέλης Ιωάννης

ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
 
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και φοίτησε στα σχολεία της πόλης. Είναι διακεκριμένος συνθέτης, στιχουργός και διευθυντής ορχήστρας. Η μουσική τον γοήτευε από μικρό παιδί και από πολύ νωρίς ξεκίνησε σπουδές  για να ανακαλύψει τον μαγικό της κόσμο. Το όνειρό του να γίνει μουσικός ήταν αδιαπραγμάτευτο. Με τις ιδιότητες του συνθέτη, στιχουργού, ενορχηστρωτή, μουσικού, δισκογραφικού και συναυλιακού παραγωγού έχει συνεργαστεί με το  σύνολο σχεδόν των σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού τραγουδιού.

 

Λαβδαράς Νικόλαος

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
 
Eίναι 20 χρόνων. Είναι γιος του Γιάννη Λαβδαρά και της Ελπίδας Ρούσσου που κατάγεται από τη Σύρο. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Αγία Βαρβάρα. Είναι φοιτητής δημοσιογραφίας. Αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογές, με το συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Δυνατή Πόλη» με σκοπό να αλλάξει ό,τι δεν του αρέσει στο Δήμο αλλά και να προσφέρει με τις ιδέες του όσο το δυνατόν πιο πολλά στο κοινό καλό. Άλλωστε «οι άνθρωποι έχουμε την προσφορά μέσα μας», όπως  λέει και ο ίδιος.

 

Μανδέκη Αγγελική

ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μανδέκη και μητέρα δύο κοριτσιών. Έχει σπουδάσει λογιστική και αισθητική. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έντονη ενασχόληση με καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Γι΄ αυτό έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ζωγραφικής και σχετικών τεχνοτροπιών.  Συμμετέχει στις δράσεις εφαρμοσμένων τεχνών του Δήμου και είναι μέλος στην ομάδα αντιπροσωπείας παραδοσιακών χορών. Είναι μέλος της επίσημης χορωδίας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας όπου και παρακολουθεί πολυφωνικό τραγούδι. Συμμετέχει επίσης και στο σχήμα “Πεντάτονο”. Είναι ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “Απειρωτάν”.

 

Μαργιόλη Μαρία

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
 
Είναι κόρη του Κων/νου και της Πηνελόπης Μαργιόλη. Παιδί πολύτεκνης, εννεαμελούς οικογένειας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Ραδιολογίας Ακτινολογίας και εργάζεται στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα”(πρώην Λοιμωδών) στο ακτινολογικό τμήμα.

 

Μαρουλάκου Παναγιώτα

ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και έκτοτε κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι μητέρα ενός κοριτσιού. Έχει σπουδάσει Βοηθός Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και  τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται σε μικροβιολογικό διαγνωστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

 
 

 

Ματσούκη Βαρβάρα (Βανέσα)

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
 
Είναι τελειόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα «Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης». Έχει έντονο ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Μπάζος Κωνσταντίνος

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Γεννήθηκε στην Αγία Βαρβάρα όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Λύκειο Αγίας Βαρβάρας. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Αγνή Στεργίου και έχουν δύο κόρες την Ολυμπία και τη Ελπίδα. Εργάζεται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Αθήνας όπου είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. Επίσης συμμετέχει ως Γενικός Σύμβουλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Σχολής του Δήμου όπου συμμετείχε και ως σπουδαστής. Για δέκα και πλέον χρόνια υπήρξε μέλος στη θεατρική ομάδα καθώς επίσης συμμετείχε ενεργά στην κινηματογραφική λέσχη του Δήμου.

 

Μπαντούνα Σταυρούλα

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΓΣΕΕ
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και εξειδικεύθηκε στη  Συστημική Θεραπεία Οικογένειας. Εργάζεται στη ΓΣΕΕ ως επιστημονική υπεύθυνη στο Γραφείο Συμβουλευτικής. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Επί σειρά ετών συμμετέχει ως υπεύθυνη στην υλοποίηση δράσεων Διά Βίου Μάθησης και ως συντονίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων και της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π και διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλά άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και σε βασικό επίπεδο τη Γερμανική. Από τον Ιούνιο του 2018 είναι Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “Απειρωτάν”.

 

Ξυνογαλάς Γεώργιος

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 
Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.  Έχει διατελέσει Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στους παιδικούς σταθμούς, στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου, Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο 8ο Δημοτικό σχολείο. Έχει επίσης διατελέσει Αντιπρόεδρος και Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Βαρβάρας. Έχει εθελοντική δράση στα πολιτιστικά του Δήμου παρέχοντας την επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία του στους φωτισμούς σκηνής στο Κινηματοθέατρο Γιάννης Ρίτσος. Είναι ενεργό μέλος στην Ένωση Πτυχιούχων Μηχανικών από το 2000. Είναι μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου “Οδυσσέας”. 

 

Οικονομούλας Αθανάσιος

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
 
Γεννήθηκε το 1981 και είναι γιός του Βασίλη Οικονομούλα, από τους πρώτους οδοντιάτρους  της  Αγίας Βαρβάρας. Είναι έγγαμος με ένα τέκνο. Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος-Ενδοδοντιστής και επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής  Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ. Μιλάει τρείς ξένες γλώσσες. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Βαρβάρα ως Οδοντίατρος-Ενδοδοντιστής στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο του, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Μπουμπουλίνας  4. Ειδικεύεται στην Ενδοδοντία, Εξακτική Χειρουργική, Λεύκανση, Περιοδοντολογία, Προσθετική, Εμφυτευματολογία.

 

Παϊτέρης Κωνσταντίνος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΠΑ
 
Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης συνεργάτης της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνική Ένταξη Ρομά, συνεργάτης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του Κ.Ε.Μ.Ε.Α. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών τους. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας από το 2002-2013, Αντιδήμαρχος, Δήμαρχος, Αντιπρόεδρος Νομικών Προσώπων, Εκπρόσωπος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό Επίπεδο, Μέλος της Διυπουργικής Επιτροπής 2003-2006. Συνεργάτης Περιφερειών και Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ερευνητής σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Μελέτες. Εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρία.

 

Πάκου Ανδρομάχη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 
Είναι κόρη του Ιωάννη Πάκου και της Λίζας Πανίδου-Πάκου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και απέκτησε Master στην εκπαίδευση μέσω του Roehampton University of London και της ΑΣΠΑΙΤΕ. Εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε διάφορους τομείς όπως ήταν η διαφήμιση, η εμπορική πώληση, η εστίαση αλλά κυρίως η εκπαίδευση. Από το 2012 έως πολύ πρόσφατα διέμενε στο Λονδίνο και δούλευε ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης και παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εκπαίδευση παιδιών στο φάσμα του Αυτισμού. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ειδική παιδαγωγός σε σχολείο με αυτιστικά παιδιά.

 

Παπαδάκης Μιχαήλ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και κατάγεται από την Κρήτη. Γιός του Μανώλη και της Άντζελας Παπαδάκη. Είναι  παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε με την ειδικότητα του θερμοϋδραυλικού και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει αναπτύξει  ιδιαίτερα σημαντική δράση σε θέματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. Είναι εθελοντής πυροσβέστης του όρους Αιγάλεω.

 

 

Παπαδάκη Παγώνα (Πένυ)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε λογιστική και  ασχολήθηκε με το αντικείμενο των σπουδών της για είκοσι πέντε χρόνια, δίχως να επιτρέψει στους αριθμούς να επηρεάσουν το ανήσυχο πνεύμα της. Εργάστηκε επίσης για επτά χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ, μέχρι το 2011, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Το 2007 έγινε μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και το 2015 μέλος της ΑΕΠΙ, καθώς καταπιάνεται και με τη στιχουργία. Ύστερα από αρκετά χρόνια που ασχολείται με τη συγγραφή εξακολουθεί να πιστεύει πως η μεγαλύτερη δημιουργία της ζωής της είναι τα δύο παιδιά της, στα οποία σχεδόν πάντα αφιερώνει τα βιβλία της. Όνειρό της; Να παραμείνει ονειροπόλα και το πνεύμα της να συνεχίσει να είναι ανήσυχο.

 

Παπαδάκου Μαρία

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΥΛΗΣ
 
Γεννήθηκε στην Παλιά Κοκκινιά. Κατάγεται από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Ο πατέρας της διακρίθηκε για την αντιστασιακή του δράση. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Φοίτησε στο τμήμα διοικητικού - λογιστικού της ΣΕΛΕΤΕ. Επί σειρά ετών εργάστηκε στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” (πρώην Λοιμωδών). Σήμερα εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων. Διαθέτει εμπειρία στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης του Δήμου (ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοί κ.α). Είναι Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ.

 

Παπαμανώλης-Ντόζας Γεώργιος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
 
Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Βαρβάρας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΕΑΠ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Έχει εργασθεί ως εργάτης παραγωγής, υπάλληλος εξωτερικών εργασιών, βοηθός Λογιστή και σήμερα είναι Πρόεδρος στην ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ. Είναι συνιδρυτής της ανδρικής ομάδας Χειροσφαίρισης του Ν.Ε.Φ.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και έχει υπάρξει ενεργός αθλητής του Συλλόγου μέχρι το 1998. Έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων (Χειροσφαίριση) με την ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού και εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Χειροσφαίρισης το 2004. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της W.I.M.A και Β΄ Αντιπρόεδρος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

 

Παπασκύρης Δημήτριος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ "ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ" - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Είναι γιός του Ρουσλάν  Παπασκύρη και της Όλγας Τσαβδαρίδη. Γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι Ποντιακής καταγωγής. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΕΠΑΛ με δύο ειδικότητες, ψυκτικού και μηχανολόγου εργαλειομηχανών. Από πολύ μικρός ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει ιδιαίτερη έφεση στο ποδόσφαιρο. Τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει ως βασικός παίκτης στην ερασιτεχνική ομάδα “ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ”. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο της πόλης μας.

 

Παπαστάμου Κατερίνα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με τον Παπαδόπουλο Κώστα και μητέρα δύο παιδιών που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας. Η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε να είναι ενεργό μέλος τα τελευταία 9 χρόνια στους  συλλόγους γονέων και κηδεμόνων με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για τη σχολική κοινότητα.

 

Πετάσης Ευάγγελος

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
 
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών, πρώην επαγγελματίας αθλητής της υδατοσφαίρισης και νυν προπονητής σε ομάδα υδατοσφαίρισης. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας Security.

 

Πιερακέας Νικόλαος

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Είναι ιατρός παθολόγος, παντρεμένος με τη Φωτεινή Μαραγκού, ιατρό παιδίατρο και έχει δύο παιδιά. Κατάγεται από τη Μάνη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Βαρβάρα περίπου μια εικοσαετία. Αρχικά ως ιατρός στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα” (πρώην Λοιμωδών) και στη συνέχεια ως ιατρός στο ιδιωτικό του ιατρείο Αθανασίου Διάκου 1.

 

 

Πλαστήρας Μιχάλης

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 
Έχει γεννηθεί το 1972. Κατάγεται από την Κατοχή Μεσολογγίου. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπίθα του Παναγιώτη. Έχει 2 παιδιά την Μαριάννα, τελειόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτ. Ελλάδας και τον Νίκο, πρωτοετή φοιτητή στο Φυσικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Υπήρξε μαθητής στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας. Σπούδασε Τεχνικός Αερίων Καυσίμων. Είναι κάτοχος 12 διπλωμάτων χειρισμού μηχανημάτων έργου και εργάζεται ως χειριστής. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών Υπήρξε συνιδρυτής του Α. Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίας Βαρβάρας και διετέλεσε πρόεδρος του.

 

Πολίτης Ιωάννης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 
Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1989 και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος ΒΑ Marketing και Public Relations από το πανεπιστήμιο του Teeside. Έχει πτυχίο δημοσιογραφίας από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί στο χώρο των ΜΜΕ καθώς και στο “Ποτάμι”. Σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα “Έθνος”.

 

Πράττος Αριστείδης

ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 

Έχει γεννηθεί στα Άνω Πορόια Σερρών. Είναι παντρεμένος με την Μεϊντάνη Αθηνά και ζει  στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου που είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και της Κέλλυς απόφοιτης του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και διορίστηκε το 1981 στη Δημόσια Εκπαίδευση. Από το 1981 έως το 1990 εργάστηκε ως υπεύθυνος προγραμμάτων Άθλησης και Υγιεινής Διατροφής στο ξενοδοχείο Caravel. Από το 2000 έως το 2005 ήταν αναπληρωτής Διευθυντής Φυσικής Αγωγής στο Υπουργείο Παιδείας. Έχει συμμετάσχει και διοργανώσει Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα που αφορούν τον Αθλητισμό και τη Διατροφή καθώς και σεμινάρια Φυσικής Αγωγής.

 

Ρεμπής Κώστας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
 
Γεννήθηκε και ζει στην Αγία Βαρβάρα. Είναι γιος του Γιώργου Ρεμπή και της Σοφίας Δάκουρα. Διατηρεί επιχείρηση εστίασης με σημαντικές διακρίσεις και δραστηριοποιείται για την προώθηση της μεσογειακής διατροφής.

 

Σαλματάνης Κωνσταντίνος

ΙΑΤΡΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
 
Η καταγωγή του είναι από τη Σαλαμίνα. Είναι γιατρός, ειδικός γενικής οικογενειακής ιατρικής και εδώ και 2 χρόνια, μαζί με μια ομάδα άξιων γιατρών, ασκεί το λειτούργημα της ιατρικής σε σύγχρονο Ιδιωτικό Πολυιατρείο στην Αγία Βαρβάρα. Η εμπειρία χρόνων από τη θητεία του στα μεγάλα νοσοκομεία της επαρχίας και της Αττικής τον βοήθησε να θέλει να προσφέρει όσα έμαθε.

 

Σταυράκης Νικόλαος

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
 
Είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και παντρεμένος με την Ρεβέκκα Πασχαλίδου  –  Καραμαλτίδου, έχοντας δύο παιδιά. Είναι δημόσιος υπάλληλος επί τριανταένα έτη σε κοντινό δήμο με την ειδικότητα Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) Διοικητικών και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, (τμήμα Ελληνικού πολιτισμού). Από το 2009 προΐσταται τμήματος ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα έχει συνδικαλιστική δραστηριότητα ως εκλεγμένο μέλος διοίκησης του σωματείου εργαζομένων, με συμμετοχές σε τρία Πανελλήνια συνέδρια της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Επίσης με πολλαπλή συμμετοχή σε σεμινάρια τμηματαρχών τόσο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης όσο και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ).

 

Σταύρου Κατερίνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
 
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε, δημιούργησε τη ζωή της και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Βαρβάρα. Έχει δύο παιδιά που φοιτούν στα σχολεία της πόλης. Διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα και ασκεί έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Μορφωτικού Συλλόγου Ελλήνων Αθιγγάνων.

 

Τασιόπουλος Παναγιώτης

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ MANAGEMENT
 
Είναι 20 ετών και ζει στην Αγία Βαρβάρα. Είναι γιος του Γιάννη Τασιόπουλου και της Γιώτας Κανναβού. Σπουδάζει Διοίκηση και Management Ξενοδοχειακών Μονάδων και παράλληλα εργάζεται σε γνωστή, μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Αθήνας. Έχει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και είναι ο λόγος που τον κινητοποίησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Τσεκούρας Αθανάσιος

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Ν. ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ
 
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα από το 1966. Είναι παντρεμένος  με την Αλεξάνδρα Νικολοπούλου και έχουν δύο κόρες. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Δραστηριοποιείται έντονα στα κοινά της πόλης και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2014. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων με πολύπλευρη δράση σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού. Παράλληλα είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “Απειρωτάν”.

 

Τσιγκόπουλος Σωτήρης

ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 
Είναι Αεροναυπηγός και Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Σχεδιασμού. Διαθέτει πανευρωπαϊκή εμπειρία 18+ ετών, παρέχοντας στρατηγικές και τεχνικές συμβουλές σε διευθύνοντες συμβούλους και προέδρους, εκτελεστικές ομάδες και ανώτερα στελέχη σε βιομηχανίες όπως αεροδιαστημική (Airbus, RUAG), αυτοκινητοβιομηχανία (Ferrari), τηλεπικοινωνίες (Vodafone) και πολυτελή προϊόντα (LVMH). Είναι ειδικός στις σύγχρονες τεχνολογίες, Big Data, Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), Blockchain και IoT (Internet Of Things) με εφαρμογές σε έξυπνες πόλεις, διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και πως αυτές μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας.

 

Ψυχογυιού Χαρίκλεια (Χαρά)

ΜΟΥΣΙΚΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
 
Η Χαρίκλεια (Χαρά) Ψυχογυιού, το γένος Λιανουδάκη, είναι σύζυγος του Δημητρίου Ψυχογυιού και έχει δύο γιούς. Γεννήθηκε στους Αρμένους Σητείας της Κρήτης.  Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο μουσική. Εργάστηκε για περισσότερα από τριάντα χρόνια ως μουσικός  – τραγουδίστρια με πολύ σημαντικές συνεργασίες. Ασχολήθηκε με τα κοινά επί σειρά ετών σε πολιτιστικούς συλλόγους. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας και ταμίας για τρείς συνεχόμενες θητείες στο σωματείο της  Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας.